Fælles om vækst og udvikling

 

Sammen står vi stærkere, og sammen kan vi skabe vækst og udvikling, men kun hvis vi sætter handling bag ordene!

 

Vi vil være et initiativ, der sætter handling på dagsordenen i Nordjylland, og til det har vi brug for opbakning. Vi er et åbent samarbejde, hvilket betyder at vi hele tiden leder efter flere samarbejdspartnere. Jo flere vi står sammen - jo stærkere står vi. 

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan I kan indgå i samarbejde med os.  Eller læs vores retningslinjer for sagsbehandling og bliv klogere på, hvordan konkrete forslag kan komme i betragtning hos BRNs bestyrelse.

Retningslinjer for sagsbehandling 

 

Sådan bliver dit projekt en del af BRN

 

Business Region North Denmark er etableret som et dagsordenssættende og proaktivt samarbejde, der har som målsætning at igangsætte konkrete initiativer og projekter, som kan understøtte en fælles vækstdagsorden i Nordjylland. I BRN er det bestyrelsen, som godkender initiativer, mens ErhvervsForum, direktion og sekretariat (herunder tovholdergrupper for vores fem indsatsområder) drøfter og bearbejder indkomne initiativforslag og stiller konkrete forslag til godkendelse i bestyrelsen.  

  • Initiativet skal understøtter den fælles vækstdagsorden i Nordjylland

  • Der skal være en tydelig merværdi i initiativet ved at løfte aktiviteterne i fællesskab

  • Initiativet skal have afsæt i hele eller store dele af Nordjylland

OBS: BRN modtager ikke ansøgninger om medfinansiering. Initiativforslag løftes i stedet ind via lokale ErhvervsForum-medlemmer og lokale repræsentanter i sekretariatet, hvor det vil blive behandlet videre i tæt samarbejde med initiativejeren.  Find kontaktoplysninger på dine lokale repræsentanter her 

Find dagsordener, referater, materialer mm.

Find materialer

Kontakt

Læs mere