Mogens Christen Gade bliver ny formand for BRN

Mogens Christen Gade (V) bliver ny formand for Business Region North Denmark (BRN) og skal dermed stå i spidsen for samarbejdet mellem de 11 kommuner og regionen de kommende fire år.

Læs mere

Digital vækst - fra buzzword til business

Business Region North Denmark inviterer nordjyske virksomheder til tre spændende konferencer om digitalisering og det store vækstpotentiale i erhvervslivet i Nordjylland.

Læs mere

Talstærkt - sådan går det i Nordjylland.

Region Nordjylland har på vegne af BRN udarbejdet en rapport, der giver overblik over relevante nøgletal og statistikker fra Nordjylland.

Læs mere

Skab vækst med bæredygtig produktion

Bæredygtig produktion handler ikke kun om miljøvenlighed, det kan føre til stor vækst. Læs historien om, hvordan omlægning til bæredygtig produktion skabte vækst for nordjyske Højer Møbler.

Læs mere

Samarbejde giver bredbåndsforbindelse

Et vigtigt skridt hen imod bedre bredbåndsdækning er samarbejde. Hør projektleder Thomas Kampmann fortælle om, hvordan samarbejde bliver til bredbånd.

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune langt fremme med oprettelse af studiejobs

Et orienteringsmøde mellem UCN, Aalborg Universitet og Vesthimmerland Kommune har skudt gang i oprettelse af nye studiejobs i Vesthimmerland og projektlederen for initiativet opfordrer de andre nordjyske kommuner til at følge trop.

Læs mere

Flere studiejobs

Flere studiejobs i både den offentlige og private sektor skal få de unge til at blive i Nordjylland.

Læs mere

Giv nye iværksættere en chance

Den succesfulde iværksætter fra Spilnu.dk A/S i Aalborg, Mads Peter Veiby, opfordrer til flere iværksætterkontorer i det nordjyske og mere risikovillighed hos erhvervslivet, så de nye iværksættere overlever.

Læs mere

Kontakt

Læs mere